.
.
.
MICUȚA STEA ÎNVAȚĂ SĂ NUMERE
O carte interactivă cu ajutorul căreia copiii vor învăța să numere până la zece.
Mii de stele strălucesc pe cerul nopții. Una dintre ele a căzut din constelația ei și nu știe unde să se întoarcă. Cum să afle din care constelație lipsește o stea dacă nu poate număra? Din fericire, copilul tău este aici să o ajute! Micuța stea va învăța să numere cu ajutorul unor sarcini distractive. În călătoria lor prin cerul înstelat, se întâlnesc rapid cu Carul Mare, Balanța cea precisă și cu Leul supărat. Împreună vor traversa întunericul pe coada unei comete și vor număra perseidele obraznice. Cu ajutorul prieteniei vor descoperi că doi este mai mult decât unul!
Cartea de Hana Muchová este însoțită de ilustrații de Andrey Tacheza, câștigător multiplu al Premiilor Panglica de Aur și a celei mai frumoase cărți din Cehia.

Dacă ți-a plăcut această carte personalizată cu povești pentru copii, s-ar putea să îți dorești să întregești colecția și cu alte cărți pentru copii, deosebit de frumos ilustrate: de exemplu, copilul tău și micuțul elefant albastru în Africa


Limba:
română
Scrisa de:
Hana Muchová
Ilustrații:
Andrea Tachezy
Număr de pagini:
37
Dimensiune:
A4
Recomandată pentru:
3 ani+

Oferim garanție totală!

Dacă nu ești pe deplin mulțumit de calitatea cărții alese pentru copilul tău, îți oferim toți banii înapoi! Alege o carte personalizată, cu încredere, de la editura Elefantul Meu.
INFORMATII PERSONALE
Prenumele personajului principal:
 

Adauga poza (+5,00 lei)
Daca adaugati o poza aici, va aparea pe una din paginile de titlu.
Dedicatie:

79,50 lei
.


.
© 2020 MODRÝ SLON s.r.o. Toate drepturile rezervate.