Joacă-te și învață în același timp!

Educația și învățarea rigidă pot fi plictisitoare și neatrăgătoare pentru copii. Însă prin jocurile noastre educative, copiii învață cu ușurință cuvinte în limba engleză, își îmbunătățesc abilitățile motorii fine sau pur și simplu creați un prilej pentru distracție și timp de calitate împreună.

Jocurile educaționale și beneficiile lor:

  • susțin gândirea logică și dezvoltarea memoriei
  • îmbunătățesc abilitățile motorii fine și atenția la detalii
Jocuri educaționale

Puzzle

Puzzle ZOO
O servietă plină de amuzament și educație în care copiii tăi vor avea patru imagini puzzle, ordonate în funcție de dificultate. Tematica acestui set sunt animalele de la ZOO. La început, trebuie să potrivească 4 piese, apoi 6, 9 și în final 12 piese. Dimensiunea fiecărei imagini puzzle este de 22 x 22 cm.
3-4 zile69,00 LEI
Puzzle LES
O servietă plină cu momente de bucurie și îmvățare! Un set cu patru imagini pline de entuziasm cu animăluțele ce pot fi regăsite în pădure pe care copiii le pot recompune gradual, în funcție de dificultate. Jocul Puzzle dezvolta aptitudinii motorii și construiesc abilități precum concentrarea și răbdarea în copiii voștri.
3-4 zile69,00 LEI
Puzzle FARMA
O servietă plină cu momente de bucurie și îmvățare! Un set cu patru imagini pline de entuziasm cu animalele din fermă pe care copiii le pot recompune gradual, în funcție de dificultate. Un puzzle poate îmbunătăți abilitățile motorii fine și atenția la detalii precum și gândirea logică și dezvoltarea memoriei copiilor.
3-4 zile69,00 LEI