Ce spun cititorii noștri

Ce spun copiii despre cartile noastre

Lucas: "În carte este vorba despre mine și prietenul meu."

Victoria: "Cartea a fost atât de captivantă încat am citit-o într-o singură zi. Mi-a plăcut mult povestea ilustrată. Cartea aceasta este uimitoare!"

Martin: "Această carte se află pe locul doi în topul cărților mele preferate. Pe primul loc se află Pokemon."

George: "Au scris o carte despre mine și Simon? Cum au făcut asta?"

Tina: "Eu și mama mea ne-am distrat pe cinste când am văzut că au scris o carte despre mine."

Adam: "Este o carte ideală pentru mine, nu aș schimba nimic la ea. Îmi place. O citesc mereu acasă."

Chris: "Imi place mult că am o carte despre mine. Nu m-am gândit niciodată că aș putea avea o asemenea carte. E minunat! Prietenii mei vor fi geloși."

Magdalene: "Eu sunt o prințesă aflată sub un blestem. Abia aștept să vină prințul să mă salveze."

George: "Am să-i citesc povestea surorii mele mai mici înainte de culare ca să viseze despre mine."

Claire: "Prințesa din ilustrații e la fel ca mine. Avem aceeași culoare de păr."

John: "Voi citi povestea împreună cu bunica mea. Va fi surprinsă să descopere că în carte este vorba despre mine."

Ce spun cadrele didactice despre cartile noastre

"Ne-au plăcut mult cărțile personalizate. Atât copiii cât și părinții au fost încântaăi. Am fost impresionați să observăm cum, folosind aceste cărti, copiii au fost mai motivați să citească."
Mgr. Hana Hajná, Mgr. Zuzana Špačková

"Aceste cărți au stârnit imediat curiozitatea copiilor care au început să le răsfoiască pe loc. Prima dată au descoperit propriile lor nume în povești. Pe urmă au descoperit si numele prietenilor lor și au început să le arate și celor din jur. Cu toate acestea, spatele coperții le-a atras cel mai tare atenția deoare acolo erau trecute volumele viitoare în care se regăseau din nou numele lor. Aproximativ două treimi dintre copii au citit cărțile după ce le-au răsfoit. Cititorii mai slabi, în mod special, au fost cei mai cufundați în lectură și a fost foarte greu să îi întrerupem."
Zdeňka Häuserová

"Toți copiii au fost motivați să citească. După ce au citit cartea la școală, mulți dintre ei au citit-o și acasă, împreună cu părinții. Mulți copii s-au regăsit în personajul principal din poveste. Am împărtășit momente frumoase în timpul lecturii. Elevii au privit cu atenție ilustrațiile din carte, după care au creat propriile lor ilustrații. Vă mulțumim pentru această oportunitate exceletă care a reușit să motiveze, în mod special, cititorii mai slabi, ajutându-i să-și dezvolte aptitudinile literare."
Mgr. Marie Pernicová

"Ilustrațiile frumoase, coperta strălucitoare, numele elevului și al prietenului său și locația poveștii au impresionat copiii. Au răsfoit cu entuziasm cărțile și au început să le citească pe loc, căutând numele lor prin carte și numărând de câte ori apare pe pagini. Una dintre fetițe nu a scos niciun cuvânt. A citit toată cartea în liniște."
PaedDr. Anna Kovárňová

Ce spun parintii despre cartile noastre

"Poveştile îmbogăţesc deprinderile de a comunica, îmbogăţesc vocabularul, cultivă sentimente frumoase, stimulează imaginaţia şi creativitatea, educă spiritul de sacrificiu, altruism, solidaritate, dreptate. Copilul urmărește cu atenție datele povestirii, memorează, compară, analizează diferite situații, stabilește pe plan mintal unele relații fapte, însușiri ale personajelor. Astfel, este antrenată și gândirea copilului, devenind capabil de a înțelege faptele, gândurile și sentimentele personajelor. Poveștile personalizate îl fac pe copil să se simtă eroul poveștii, să fie în centrul atenției. Ce copil nu ar fi impresionat să citească despre aventurile lui?"
Jurnal de Prichindei

"Ne pregatim de somn. Cum altfel daca nu cu o poveste. In seara asta am ales (pt a 3a seara consecutiv) povestea celor “Sapte printese” de la prietenii de la Elefantul Meu - Carti personalizate. Pe langa poveste, faptul ca aceasta carte este personalizata avand o grafica exceptionala ne-a cucerit iremediabil devenind repede printre preferatele Anastasiei."
FabMom.ro

"Vă mulțumim pentru cărți. Copiii sunt încântați să aibă cărți despre ei. Le place să le citească și, pentru moment, este activitatea lor preferată din timpul liber."
Heinzka

"'Avem carti noi', a strigat Maria ieri cand a venit curierul si am deschis coletul.
'Mama, stii ce inseamna asta. Diseara nu dormim pana nu le citim', mi-a zambit cu ochii ei minunati.
Yep, aseara am dormit mai tarziu pentru ca am stat sa le citesc 'Aaron si Pungasii din Padurea Neagra' si 'Crocodilul care nu putea plange', cartea Mariei."
Zana Scutecel

"O seară în familie, se încheie cam așa: o nouă aventură a micuțului călător, zâmbete și îmbrățișări și recunoștință pentru o nouă zi. Inspirați de aventurile captivante ale canotajului, Elefantul Meu - Carti personalizate dă viață, prin fiecare carte, unui nou personaj, ce poate purta numele propriului copil sau al unuia la care ții mult și dorești să îi faci cadou o amintire de suflet."
Iliuța Pogar

"Cartea despre dinozaur i-a plăcut foarte mult fiului meu. În mod obișnuit, lui nu îi place să citească, dar datorită faptului că el și prietenul său sunt personajele principale din această poveste, i-a făcut plăcere să o citească pe aceasta. Eu personal nu am citit cartea, dar știu că lui i-a placut atât povestea cât și ideea unei asemenea cărți."
Čalová